PRAKTIJKINFORMATIE

AFSPRAKEN

Voor het maken van een afspraak belt u tussen 08.00 en 10.00 en voor het opvragen van uitslagen belt u tussen 13.30 en 15.00. Buiten deze tijden zijn wij altijd bereikbaar voor spoed, wilt u toch de assistente spreken, dan is het mogelijk om een terugbelverzoek achter te laten, de assistente belt u dan op een afgesproken tijdstip terug. De huisarts heeft iedere dag spreekuur van 8.00 tot 17.00 spreekuur. In verband met de planning vraagt de assistente u naar de reden van uw komst. Voor een consult wordt 10 minuten gereserveerd, dit is voldoende om 1 klacht te bespreken. Heeft u meerdere klachten of denkt u meer tijd nodig te hebben, maak dit dan kenbaar aan de assistente bij het maken van de afspraak.

 

VISITES

Indien mogelijk is het beter om naar de praktijk te komen. In de praktijk zijn immers alle behandel- en onderzoeksmiddelen aanwezig. Visites aan huis kunt u aanvragen vóór 10.00 uur, dan kunnen ze in de regel nog dezelfde dag plaatsvinden. De assistente beoordeelt, eventueel samen met de huisarts, of een huisbezoek afgelegd wordt.

Het huisbezoek is niet bedoeld voor mensen die geen tijd of geen vervoer hebben om naar het gewone spreekuur te komen.

 

TELEFONISCH SPREEKUUR

De huisarts heeft een terugbelspreekuur. Via de assistente maakt u hiervoor een afspraak. De huisarts belt u dan terug.

 

AVOND- EN WEEKENDDIENSTEN

Tijdens de avonden, nachten en weekenden is de huisartsenpost bereikbaar voor spoed.

Bepaal binnen 1 minuut of u naar de dokter moet op www.huisartsenposten.nl.

 

huisartsenpraktijk KROMMENIE, Snuiverstraat 25, 1561 HA Krommenie                                                                                                                         Copyright © All Rights Reserved