MEDEWERKERS

Marianne Poulen-Meyer, huisarts en praktijkhouder

Sinds 2014 praktijkhouder. Hiervoor heeft zij in de chirurgie gewerkt en daarna als waarnemend huisarts in diverse huisartsenpraktijken in de regio, een detentiecentrum en op de huisartsenpost. 

Zij heeft spreekuur op maandag, dinsdag, woensdag en vrijdag.


Wesley Sierhuis, waarnemend huisarts 

Velen van u zullen hem al kennen, want hij heeft begin 2022 ook al in de praktijk gewerkt. Opgegroeid in de Zaanstreek en als waarnemer in veel praktijken in de regio gewerkt.
Hij doet in principe spreekuur op maandag, donderdag en vrijdag

 

Annet van Hoogenvest-Schouten, praktijkassistente/SOH

Sinds maart 2015 is Annet bij ons werkzaam, zij werkt op maandag, dinsdag en donderdag. Heeft de opleiding  'spreekuurondersteuner huisarts' gevolgd en ziet patiënten zelfstandig op haar eigen spreekuur.


Charis Scholtens-Stompé, praktijkassistente

Met ingang van 1 januari 2020 is Charis in de prakijk komen werken, eerst als stagiair, nu als volleerd praktijkassistente. Zij is er op dinsdag, woensdag en vrijdag.


Juliëtte Onrust, praktijkassistente

Na jaren in Amsterdam te hebben gewerkt is Juliëtte met ingang van 1 januari 2022 ons team komen versterken, zij werkt op dinsdag, woensdag en vrijdag.

Vanaf half april 2024 is zij met zwangerschapsverlof


Stefanie Verduin, praktijksassistente

Met ingang van 1 februari 2024 is Stefanie aan ons team toegevoegd, na lange tijd in Heemskerk te hebben gewerkt heeft ze de stap gemaakt om bij ons te komen werken op maandag, woensdag en donderdag. 


Marjan Melchers-Burggraaf, POH-somatiek en ouderenzorg

Zeer ervaren praktijkondersteuner voor chronische aandoeningen zoals diabetes mellitus, COPD en hart- en vaatziekten, maar ook de ouderenzorg. Zij heeft spreekuur op maandag, dinsdag en woensdag.


Danique Mansvelt, POH-GGZ

Op woensdag is onze POH-GGZ in de praktijk aanwezig, zij helpt en begeleid patienten met vragen en problemen op het psychische vlak. 

huisartsenpraktijk KROMMENIE, Snuiverstraat 25, 1561 HA Krommenie                                                                                                                         Copyright © All Rights Reserved