MEDEWERKERS

Marianne Poulen-Meyer, huisarts en praktijkhouder

In 2014 heeft Marianne de praktijk overgenomen van Jan Walburg. Hiervoor heeft zij gewerkt als waarnemend huisarts in diverse huisartsenpraktijken in de regio, een detentiecentrum en op de huisartsenpost.

Zij heeft spreekuur op maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag.

 

Loes Visser, waarnemend huisarts

Loes is al meerdere jaren werkzaam als waarnemend huisarts. Zij werkt op woensdag en vrijdag.


Hilde Roeleveld, huisarts in opleiding

Afgestudeerd arts, in de praktijk in opleiding voor haar specialisatie huisartsgeneeskunde. Zij mag zelfstandig werken als arts en heeft spreekuur op maandag, dinsdag, woensdagochtend en vrijdag. Uiteraard onder supervisie van een van de huisartsen.

 

Anja Bas-Vredenburg, praktijkassistente

De assistente die al in de praktijk werkte bij Jan Walburg, zij zal voor velen een bekende zijn. Zij werkt op donderdag en vrijdag.

 

Annet van Hoogenvest-Schouten, praktijkassistente/SOH

Sinds maart 2015 is Annet erbij gekomen, zij werkt op maandag, dinsdag en woensdag. Heeft de opleiding  'speekuurondersteuner huisarts' gevolgd en ziet patienten zelfstandig op haar spreekuur.


Charis Scholtens-Stompé, praktijkassistente io

Met ingang van 1 januari 2020 is Charis in opleiding tot praktijkassistente, gedurende deze stage zal zij steeds meer leren van het huisartsenvak en meer zelfstandig gaan werken. Zij is er op dinsdag, woensdag en vrijdag.


Jolanda de Paauw, praktijkassistente 

Met ingang van 1 februari 2021 werkt Jolanda in de praktijk, eerst als stagiair, inmiddels als gediplomeerd assistente. Zij is er op maandag, dinsdag en donderdag.


Marjan Melchers-Burggraaf, POH-somatiek en ouderenzorg

Zeer ervaren praktijkondersteuner voor chronische aandoeningen zoals diabetes mellitus, COPD en hart- en vaatziekten, maar ook de ouderenzorg. Zij heeft spreekuur op maandag en dinsdag.

 

Tjerk Sijbesma, POH-GGZ

Hij begeleidt patienten met psychische klachten, hij werkt op de dinsdagen.


Eveline Bogaard, POH-GGZ

Zij begeleidt ook patienten met psychische klachten. Werkzaam op de donderdagen.


huisartsenpraktijk KROMMENIE, Snuiverstraat 25, 1561 HA Krommenie                                                                                                                         Copyright ¬© All Rights Reserved