MEDEWERKERS

Marianne Poulen-Meyer, huisarts en praktijkhouder

In 2014 heeft Marianne de praktijk overgenomen van Jan Walburg. Hiervoor heeft zij gewerkt als waarnemend huisarts in diverse huisartsenpraktijken in de regio, een detentiecentrum en op de huisartsenpost.

Zij heeft spreekuur op maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag.

 

Laurien Reinders, waarnemend huisarts

Voor velen van u een bekend gezicht, Laurien vangt het zwangerschapsverlof van Loes op. Haar werkdagen zijn donderdag en vrijdag.


Emilie Donders, huisarts in opleiding

Afgestudeerd arts, in de praktijk in opleiding voor haar specialisatie huisartsgeneeskunde. Zij mag zelfstandig werken als arts en heeft spreekuur op maandag, dinsdag en vrijdag. Uiteraard onder supervisie van een van de huisartsen.

 

Anja Bas-Vredenburg, praktijkassistente

De assistente die al in de praktijk werkte bij Jan Walburg, zij zal voor velen een bekende zijn. Zij werkt op donderdag en vrijdag.

 

Annet van Hoogenvest-Schouten, praktijkassistente/SOH

Sinds maart 2015 is Annet erbij gekomen, zij werkt op maandag, dinsdag en woensdag. Heeft de opleiding  'speekuurondersteuner huisarts' gevolgd en ziet patienten zelfstandig op haar spreekuur.


Laïla Akka, praktijkassistente

De nieuwste assitente in de praktijk, na een tijd in het buitenland te hebben gewoond nu weer aan de slag als assistente. Zij werkt op maandag en donderdag.


Charis Scholtens-Stompé, praktijkassistente in opleiding

Met ingang van 1 januari 2020 is Charis in opleiding tot praktijkassistente, gedurende deze stage zal zij steeds meer leren van het huisartsenvak en meer zelfstandig gaan werken. Zij is er op dinsdag, woensdag en vrijdag.


Marjan Melchers-Burggraaf, POH-somatiek en ouderenzorg

Zeer ervaren praktijkondersteuner voor chronische aandoeningen zoals diabetes mellitus, COPD en hart- en vaatziekten, maar ook de ouderenzorg. Zij heeft spreekuur op maandag en dinsdag.

 

Max Valenkamp, POH-GGZ

Hij begeleidt op dinsdag en donderdag patienten met psychische klachten. 


Loes Visser, waarnemend huisarts

Loes is al meerdere jaren werkzaam als waarnemend huisarts. Zij is momenteel met zwangerschapsverlof.

huisartsenpraktijk KROMMENIE, Snuiverstraat 25, 1561 HA Krommenie                                                                                                                         Copyright © All Rights Reserved